Moduler

Användarvänlighet är A och O när det kommer till användandet av ett CMS. Istället för att visa exakt allt som finns i systemet visas bara det som faktiskt är viktigt för dig som användare. Control Towers (CT) grundidé är att på ett enkelt och säkert sätt kunna skapa funktionella och snygga sidor utan bekymmer.

Men Control Tower är inte bara enkelt, det är kraftfullt också. Med hjälp av moduler kan vi lägga till allt från produktpresentationer och rekryteringsfunktioner till filhantering, Faq och nyheter. 

Se våra moduler

Filhantering
Alerts

Alert/notis

När information snabbt måste ut till besökarna är vår Alert/Notis modul perfekt! Användningsområdet är stort och kan användas till allt från notifiera om nya öppettider till informera om nyförvärv av ett företag.

Modulen gör det möjligt för dig att bestämma om du vill använda en notis ovanför hemsidan (se bild) eller som en lightbox (en ruta som öppnas ovanpå befintlig hemsida).

Användarhantering

Användarhantering

Användarhanteringen i Control Tower är enkelt samtidigt som CMS:et håller hög säkerhet. Användare kan läggas till och tas bort. Dessutom kan de få olika användarbehörigheter samt tillgång till att redigera olika moduler.

Vidare kopplas modulen till en publik sida där man kan välja att visa upp sina medarbetare med bild och kontaktuppgifter.

Se stilmallen för kontakt/användare

Blogg

Blogg

Möjligheten att marknadsföra sin egen produkt har aldrig varit lättare än förr. För att snabbt kunna skapa en kommunikationskanal mellan dig och dina besökare och subtilt marknadsföra dina produkter kan du använda vår bloggmodul.

Se blogg

FAQ

FAQ

Har besökare svårt att hitta information på din hemsida kan det vara en bra idé att använda dig av FAQ-modulen. Modulen tillåter dig att fylla med information, lägga till bilder och kategorisera vanliga frågor för att ge besökaren de bästa svaren.

Se FAQ-modul

Fil och bildbibliotek

Fil- och bildbibliotek

Modulens publika utseende liknar FAQ-modulen. Däremot skiljer sig användningsområdet. Fil- och bildbiblioteksmodulen tillåter dig att samla just bilder och filer. Vilket är perfekt om du vill använda det till t.ex. pressbilder eller samla broschyrer och viktiga dokument.

Se bild- & filbibliotek

Samma tak

Flera hemsidor under samma tak

Varför krångla till det bara för att du har mer än en hemsida? Control Tower gör det möjligt att utgå ifrån samma CMS system trots att dina hemsidor har olika url:er - vilket både sparar tid och kostnader för fler än ett CMS.

Formulär

Formulär

Öka kommunikationsmöjligheten för dina besökare genom att använda dig av ett formulär på hemsidan.

Med Control Tower kan vi enkelt skapa formulär som tillgodoser just dina behov.

Se formulär

Nyheter

Nyheter

Denna modul är en avskalad version av bloggmodulen - utan sökfunktion och taggar. Modulen fungerar bra om du har behov av att publicera nyheter eller pressreleaser.

Se modulen för nyheter

Produktpresentation

Produktpresentation

Ibland finns det behov av att visa upp sina produkter - utan att man har en webbshop. Då fungerar vår produktpresentation utmärkt.

Du får en snygg produktpresentation för samlade produkter samt en enskild sida för varje produkt. Produktsidan är ett tillfälle att lyfta upp produktens fördelar genom information, specifikation samt bilder. Vidare kan tillbehör kopplas till varje enskild produkt om så önskas.

Se produktpresentation

Rekrytering

Rekryteringsmodul

Som de flesta vet är rekrytering av personal en tidskrävande uppgift. Med denna rekryteringsmodulen behöver du inte längre använda dig av tilläggstjänster som Teamtailor.

Du bygger snabbt upp en karriärsida där du lägger till de tjänster du efterlyster. Besökaren fyller i karriärformuläret samt bifogar sitt CV. Alla inkomna ansökningar listas inne i Control Tower där du enkelt kommer åt och kan hantera dem.

Se rekryteringsmodul

Språk

Språk

Behöver din hemsida finnas på flera språk? Control Tower är byggt för att kunna bygga flera hemsidor med olika domäner - utan att behöva koppla upp ett nytt CMS.

I och med denna möjligheten kan du avgöra om du vill ha en exakt kopia utav hemsidan eller specialbyggt den utefter de behov som finns på det andra språket.

Sökfunktion

Sökfunktion

Control Tower har en utvecklad sökfunktion vilket kan hjälpa dina besökare att snabbt hitta informationen de behöver.

Se Sökfunktionen

Tjänster

Tjänster - presentation

Control Towers tjänstepresentation är en bra modul för dig som vill visa upp dina tjänster. Du får en snygg tjänstepresentation samt en enskild sida för varje tjänst.

Öppetider

Öppettider och geografisk placering

Befinner sig ditt företag på olika orter? Eller har du en webbshop där det finns ett behov av att visa öppettider?

Modulen för öppettider och geografisk placering gör det enkelt för dig att lägga till både vanliga och avvikande öppettider. Du kan också lägga till flera butiker eller adresser och på så sätt optimera för sökoptimeringen.

Se modul för öppetider