Sidor & undersidor

Control Tower anpassas efter dina behov. Har du ingen blogg behöver det ej finnas i menyn. Grundtanken med CT är att du enkelt kan skapa nytt innehåll och redigera din hemsida utan att kontakta oss. Det har aldrig varit enklare att göra det själv.

Hemsidor följer ofta samma mönster. Det finns en startsida, en navigering till olika delar på sidan, information på respektive sida och en sidfot (footer). Varje enskild sida kan delas upp i olika sektioner. Var det finns på varje sektion bestämmer du. Det kan vara filmer, texter, bilder eller en funktion som ett formulär. Strukturen gör att det både blir enkelt att uppdatera och enkelt och logiskt att besöka. 

Sidor i CT
Stor hero

Heltäckande bild

Låt ditt buskap få ta plats! Att starta upp med en heltäckande bild och text ger ett imponerande intryck. Eller varför inte en film? Stilmallen Hero passar utmärkt för startsidan.

Se stilmallen

Halvtäckande Hero

Halvtäckande bild

En halvtäckande bild eller film som start på en underisda ger en lugnare ton vilket passar bra på sidor som inte skall ta lika mycket plats som startsidan. 

Se stilmallen

Text hero

Text

Ibland behövs inga bilder för att förklara ett budskap utan det räcker helt enkelt med den information som finns i textform. Vid dessa tillfällen väljs just stilmallen text.

Se stilmall