Digitala tjänster

Vi utvecklar effektiva lösningar

Är du trött på ineffektiva metoder och börjat inse hur digitala tjänster kan förändra ditt företag? Hör av dig till oss. Vi har lång erfarenhet av att utveckla unika webbaserade system som förenklar vardagen. Kanske har vi redan lösningar för dig.

Digital filosofi

Vi är inte beroende av någon annans kod. Vi kan bygga saker från grunden vilket gör lösningarna snabba, säkra och hållbara. Allting bygger på den senaste tekniken där vi ligger i framkant. Utgångspunkten är att det skall vara enkelt för alla användare oavsett om du är besökare eller förvaltare.  En aperitif på hur vi tänker får du här.

Anno
Digital årsredovisning

Anno

Anno är en digital tjänst för att skapa och publicera års-, kvartals- och hållbarhetsrapporter. Rapporterna är tillgänglighetsanpassade och mobilvänliga. Så varför gör ni er rapport fortfarande som pdf?

Offentliga aktörers webbplatser och mobila applikationer ska enligt lag vara tillgängliga. Kravet finns i lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Anno gör det enkelt för er att klara kraven.

Till Anno
Digital identitetsguide
Digitala tjänster

Identity Online

Identity Online är en webbaserad lösning för att hålla din grafiska manual ständigt uppdaterad. Den är enkel att administrera, lätt att överblicka och utseendet kan anpassas efter ditt företag. Logotyper och bilder kan enkelt laddas ned av den du ger tillåtelse. Vill du kan du även lösenordskydda innehållet. 

Sydställningars hemsida
Digitala tjänster

Hemsidor

Hos oss får du inte bara en snygg och modern hemsida. Du får även Control Tower – vårt innovativa CMS-system. Till skillnad från de flesta andra system för uppdatering av hemsidors innehåll är det mycket användarvänligt och säkert. Vi lägger också stor vikt vid tillgänglighet.

Vi gör allt från enkla mallbaserade hemsidor till omfattande unika lösningar helt anpassade efter din verksamhet.

Till Control Tower

E-handel
Digitala tjänster

E-handel

Vår E-handelslösning är utvecklad för dig som ställer höga krav på upplevelsen för både användaren och besökaren, där stor vikt lagts på design, hastighet, tillgänglighet och säkerhet. Lösningen är dynamisk och mycket enkel att sköta med hjälp av de kraftfulla verktygen. Det är lätt att planera och lägga upp kampanjer, administrera beställningar och utföra snabba ändringar. 

Betalningar sker smidigt. Det finns färdiga integrationer med Klarna och Nets samt ett flertal stora fraktkedjor.

Till CT E-handel

Digitala handböcker
Digitala tjänster

Digitala handböcker

Växande organisationer stöter ofta på interna kommunikativa problem. Med hjälp av våra digitala handböcker nås alla av rätt information oavsett var de än befinner sig. De är mycket enkla att administrera och anpassa för olika syften och verksamheter. En personalhandbok är till exempel ett fantastiskt verktyg för företag där de anställda snabbt hittar svar på sina frågor.

Vertyg för semesterlista
Digitala tjänster

Min ledighet

Min ledighet är en digital lösning för enkel administration av alla ledighetsansökningar. Efter att den anställda ansökt om ledighet i det webbanpassade verktyget, där även tidigare historik visas, behandlas ansökan av personalansvarig  på respektive avdelning.

Min ledighet ger en tydlig överblick över alla av företagets medarbetaras ledighet över hela året. Systemet kan integreras med andra HR-system exempelvis Sympa.

 • Kvalitet går att mäta

  Alla våra webbsidor genomgår testverktyget Google Lighthouse. Här mäts performance, accessibility, best practices och SEO på en skala från 0 till 100. Dessa testvärden bevisar med tydlighet värdet av vårt arbete.

  Denna webbsida ger full pott i alla kategorier. Vad ger din?

  Google lighthouse test
 • Performance test

  Har hastighet betydelse idag?

  Ökad bandbredd tillåter tyngre sidor, men snabbheten är ändå viktigare än någonsin. Det finns ingen tolerans för buffringstider. Slarvigt kodade webbsidor gör upplevelsen långsam och besökaren flyr snabbt.

  Lighthouse hastighetstest 100%
 • Accessibility test

  Varför är tillgänglighet viktigt?

  Tillgänglighet på nätet är en demokratisk rättighet och för kommunala och statliga myndigheter även ett lagkrav. Människor med nedsatta funktioner ska inte hindras från att hitta rätt information på ett enkelt sätt – inte så länge vi anlitas.

  Lighthouse tillgänglighetstest 100%
 • Best Practices test

  Gör ni WordPress?

  Denna fråga får vi ofta och svaret är nej av flera anledningar. Vi tar teknik på allvar och har utvecklat en egen CMS-plattform som vi kallar Control Tower. Till skillnad mot WordPress är denna snabb, säker och användarvänlig.

  Lighthouse säkerhetstest 100%
 • SEO test

  Sökordsoptimering

  Varje sida på webbplatsen optimeras för att hjälpa sökmotorer som Google och Bing att förstå innehållet och vad den handlar om. Vi ser till att sökordsoptimeringen sker på rätt sätt så webbplatsen hamnar högt i sökmotorerna.

  Lighthouse SEO-test 100%